A Gyöngyház Tanoda helyszínei: Budapest, XIII. Váci út 56-58. és Nagykőrös, Dezső Kázmér u. 3.

Kérdése lenne? Hívjon bátran! +36 20 267 4846

Gyöngyház Tanoda 
Fehér-Deákné Balla Adrien
 
Mindannyian egy-egy gyöngyszemei vagyunk annak a láncnak, amit a Világegyetemnek nevezünk.

Kiemelten fontos számomra a hiteles információ és a tudás átadása.

Fontos, hogy akármelyik szinten is jár a Tanuló a tanulásban – alapszinten, középszinten vagy haladó szinten, az adott szintnek megfelelően a legjobb és legpontosabb ismeretekkel rendelkezzen.

Célom, hogy aki a Tanodában tanul vagy tanult, amikor alkalmazza a megszerzett tudást, tudom, hogy kiválóan alkalmazza azt.

 

Mit kínálok ezért?

A tudásomat – felkészültségemet.

Az elmúlt több 25 évben megszerzett tudásomat és a ráépített gyakorlati tapasztalataimat beépítettem a kialakított tananyagokba. A Tanodában tanulunk. Nem csak előadásokat hallgat a tanuló, hanem nagyon sokszor a csoportban együtt elemzünk. Lépésről-lépésre megmutatom, megtanítom az elemzés minden csínját-bínját. Megosztom a tanulókkal az évek során összegyűjtött tapasztalataimat is. Fontos számomra, hogy a gyakorlati ismeretek is átadásra kerüljenek. A tanuló ne csak az elméletet hallja, a „mit”, hanem azt is, hogy „hogyan”.

A csoportok létszáma tantermi oktatásban maximum 8 fő, online oktatásban maximum 10 fő.

Ennek oka, hogy minden tanulót látni és hallani akarok. Figyelem a fejlődését, nyomon követem, ezáltal látom, mit ért és mit nem. Gyorsan korrigálni tudjuk, ha esetleg valami hibásan rögzülne. Az elemzések, a gyakorlati órák nagyon fontosak, mert ekkor derülnek ki a részletek és van lehetőségem titkokat, apró technikákat is megosztani. A tanulónak van lehetősége kérdezni vagy visszakérdezni és ezt kis családias hangulatú csoportokban bátran meg is merik tenni. Ezt csak kislétszámú csoportban lehetséges.

Gyakorlati alapú oktatás

Az elméleti órák után, a lehető leghamarabb váltok gyakorlati órákra is. Az elméleti anyagot lépésről-lépésre akár szakaszokra bontva gyakoroljuk be. A gyakorlat: mindig ismert emberek életén – asztrológiában: horoszkópján, számmisztikában – numeroszkópján – keresztül elemzünk. Miért? Nagyon egyszerű: az életük nagy része a nyilvánosság előtt zajlik. Nagyon sok mindent meg lehet tudni róluk, hiszen életrajzi adatok, riportok könnyen megtalálhatók és azokat fel is tudjuk használni.
Számmisztikát, asztrológiát csak akkor tudunk jól csinálni, ha érdekelnek bennünket az emberek. Akkor tudjuk jól csinálni, ha le tudjuk vetni az előítéleteinket, a szimpátiát, antipátiát és megtanulunk így elemezni. Kiváló lehetőség ennek a gyakorlására is.

Az órák mindig élőben történnek. Nincs felvétel, nem is lehet felvételt készíteni az órai munkákról.

Mivel a Tanodában nem csak előadások, hanem a tanítás során sok közös munka történik, az órákon mindenki sorra kerül, mindenki megszólal. Ezt csak úgy lehet, ha ott van, jelen van. Így figyelhetem és ösztönözhetem a fejlődését és a haladását. Fantasztikus érzés, óriási élmény, amikor az első órákon a tanulók pl. a horoszkópból annyit tudnak, hogy „itt van ez a körábra.” A tanítási kurzus utolsó harmadában pedig gyönyörűen elemeznek azon a szinten, amely csoportba járnak. Ez az élmény fantasztikus, mindannyiunknak!

Igen, nagy munka. Folyamatos figyelmet követel tőlem is. De ezt vállalom. Lehet, hogy Önnek a hobbija lesz a számmisztika vagy az asztrológia, lehet, hogy a munkájához használja. Nekem mindkettő esetben az a fontos, hogy a tudás maximumát átadjam. A hobbi szintű elemzés nem azt jelenti, hogy „kicsit tud elemezni.” Hanem azt, hogy a saját szórakozásából ugyan, de legyen az alap, haladó vagy bármely szint jól tudja csinálni. Küldetésemnek érzem – igen, lehet, hogy nagy szavak -, hogy a tanulóim jól, sőt – kiválóan tudjanak elemezni.

Egyszerre csak 1 modulra (számmisztika) vagy 1 szintre (asztrológia) kötünk szerződést.

A cél mindenkinél egyedi. Nem mindenki akar pl. asztrológiai tanácsadóvá válni. Többen vannak, akik asztrológiát, számmisztikát szeretnének tanulni és abban különböző mértékben elmélyülni. Ezért építettem fel úgy a tananyagokat, hogy a tanuló jó érzéssel megtehesse ezt. Ijesztő lehet azt látni, hogy évekre kellene elköteleződnie, pedig ő csak egy kicsit, alapszinten szeretne tudni, de azt jól, hiteles forrásból. A tanulónak éreznie kell, hogy mindig van választása. A modulok/szintek a tudás elmélyítését szolgálják. Természetes, hogyha minél többet elvégeznek, nagyobb, több, mélyebb lesz a tudása. De ennek a döntésnek a lehetősége maradjon meg a Jelentkezőnek.

Különbözeti vizsga lehetősége

Asztrológiából van erre lehetőség. Ha Ön már elkezdte a tanulást valahol, de szeretne itt is tanulni, akkor különbözeti vizsgát tehet és folytathatja a tanulmányait az Asztrológia 2 vagy Asztrológia 3 szinten. De mielőtt a különbözeti vizsga mellett döntene, kérem, olvassa el, az Asztrológia újrakezdőknek kurzusról szóló információt.

Vágyam, mint minden elhivatott asztrológiát oktatónak, hogy Magyarországon is legyen államilag elismert akkreditált asztrológiai képzés.

Ezért is teszek meg minden tőlem telhetőt. – hivatalos engedélyek lásd: felnőttképzési nyilvántartásban tanítani. Magasszintű tudást és gyakorlati tudást adni. Folyamatosan haladni, fejlődni. Fejleszteni a saját tudásomat és a Tanodában is, amikor csak lehet, újat is mutatni.

Tantermi oktatás

Mindegyik kurzust lehet tantermi oktatásban  tartani: asztrológia, számmisztika, HTT, Reiki, AGM. A csoport maximális létszáma: 8 fő. A kiválasztott kurzusra a helyet a tandíj befizetésével tudja lefoglalni.

Mire van szükség az órákon?

 • Vastag füzetre. Sokat jegyzetelünk, mindent diktálok.
 • Dossziéra: a gyakorlatok horoszkópját, az esetleges ábrákat a tanuló megkapja és érdemes azokat összegyűjtenie. Az órákon hangfelvétel készítése nem megengedett.

Az oktatást 2 helyszínen tartom:

 • Nagykőrösön
 • Budapesten, XIII. kerület.

 

Online oktatás

Az asztrológia és a számmisztika kurzusokat lehet online is tartani. Az oktatás Skype-on keresztül, élőben történik. Élőben: ugyanúgy meg van a csoporthangulat, az a bizonyos csoportos energia, ami összeadódik, és nagyon sokat segít a tananyag megértésében. Kérdések – válaszok, azonnali reakciók, amelyek elengedhetetlenek. A tanuló ugyanúgy látja a táblát, a kivetített ábrát, közvetlen képi és szóbeli kapcsolatban van az oktatóval és hallják egymást is. Tulajdonképpen minden ugyanúgy történik, mint a tantermi oktatáson. A tapasztalat az, hogy el is felejtkezünk gyakran, hogy nem egy közös teremben ülünk.

Ugyanúgy elemzünk együtt, halljuk a feltett kérdéseket, válaszokat és reakciókat. Az online oktatás során is vannak az órák között szünetek. A szükséges horoszkópokat órát megelőző napokban e-mailben kapják a tanulók. Az óra kezdetekor az oktató hívja a csoportot.

Mire van szükség?

 • Megbízható internetkapcsolatra.
 • Kép (kamera), és hang (mikrofon) lehetőségre.

Miért jó Online tanulni?

 • Nem kell utazni, nincs utazási költség és utazási idő. (Saját tapasztalat: Nagykőrösön élek, sokat tanultam Budapesten, az utazási költségem a tandíjam fele volt pluszban. Volt, hogy a vonaton kívül még 2 helyi járattal, villamos, metró utaztam az oktatási helyszínre éveken keresztül Ezen kívül a délutáni, esti tanfolyamok után vonatozás haza, többször éjfél után léptem be az otthonomba. Másnap reggel irány a munka).
 • Megszűnt a távolság, akár a határ mellett él, esetleg olyan településen, ahol nem megfelelő a közlekedés, vagy éppen külföldön. (Volt olyan érdeklődő, akinek Budapest és Nagykőrös is messze volt az otthonától. Ők akkor azt kérdezték, hogy tervezek-e hozzá közelebbi városban is tanítani? Ez a probléma az online oktatással megszűnt.)
 • Ha mozgásában korlátozott, akkor sem kell lemondania a közös tanulásról. (Ha bármi egyéb korlát adódik, pl. műszakban dolgozik. Ha otthonról indul el az óra után, meg tudja oldani, de már távolsági utazással nem tudta volna összeegyeztetni a tanulást a munkahelyi időbeosztásával. Az online oktatással ez is megoldódott.)

Egyéni ütemű oktatás

Ez az oktatási formát csak online – Skype – on történő tanulásban lehetséges. Elsősorban mindenkit arra bíztatok, hogy a csoportos órai munkákat válassza. A csoporttárs kérdései lehet, hogy az ön kérdései is. Hallani a csoporttárs elemzését, válaszait = annyival több információ az anyaggal kapcsolatban. Zárkózottabb, úgy érzi, nehezen szólal meg társaságban? Ezért is kiscsoportosak az oktatások. Tapasztalatom, hogy a legzárkózottabb személy is a maga módján feloldódott és jól érezte magát.

Mikor érdemes az egyéni ütemű oktatási formát választania?

 • ha a munkarendje olyan „kaotikus”, hogy nem illeszthető be a meghirdetett kurzus időrendjébe.
 • ha az élethelyzete, egészsége – betegsége ezt a tanulási formát teszi lehetővé egy időre.
 • ha a tudása megalapozott és a tudását szeretné tovább fejleszteni és azok az ismeretek, témakörök valamiben speciálisak, egyediek.
 • lehetséges, hogy időben intenzívebben tud haladni, az adott anyagot egy rövidebb időintervallumban elsajátítani.

Menete:

Az egyéni ütemű oktatásban is a felnőttképzési szerződésben pontosan rögzítjük az órák és alkalmak számát és időpontjait, és a tananyag témáját és az anyagát.

Az egyéni ütemű haladás nem jelentheti azt, hogy az adott anyagokat hónapokon vagy éveken keresztül elhúzza a tanuló. A tanulás egyfajta elköteleződés is. A tudás megszerzése egyfajta rendszerességet vár el.

Visszajelzések korábbi tanfolyami résztvevőktől

Név: K. Erika
Foglalkozás: Egyéni vállalkozó (masszőr)
Életkor: 51 év

1.Melyik tanfolyamra jár/járt?
Eddig 8 kurzust végeztem el számmisztikából.

2. Hogyan mutatná be egy tanfolyamot/oktatást kereső egyénnek a GyöngyHáz Tanoda Ön által megismert kurzusát?
Nagyon intenzív oktatás, rengeteg információ, alapos, jól érthető magyarázat, kellemes, barátságos környezet.

3. Hogyan mutatná be egy oktatót kereső egyénnek F. Deákné Balla Adrient, mint oktatót?
Egy nagyon okos, kedves, intelligens oktató, akin látszik, hogy szereti amit tanít és nagyon jól át tudja adni is ezt a tudást. Jól magyaráz, és odafigyel arra is, hogy mindenkinek biztosan átmenjenek az infók. Itt alapos, és hasznos tudást kap, aki ezt az iskolát válassza!

4. Mit adott Önnek a tanfolyam?
Folyamatosan „számmisztikázok” azóta, sok dolgot megértettem általa, egy önismeretnek is jó, arra is, hogy jobban megértsük rokonaink és barátaink viselkedését, tetteit, stb.

5. Üzenet azoknak, akik még keresnek – hezitálnak: Ez egy nagyon jó iskola, én nem is gondolkodok más helyen, szerintem ez az iskola remek döntés volt, hisz 8-szor már oda mentem vissza! Sőt a későbbi terveimben szerepel, hogy vissza fogok még menni, érdekelnek az asztrológia tanfolyamok is, és van még ott 1-2 olyan kurzus amit szeretnék a jövőben elvégezni.

Név: Jné A. Andrea
Foglalkozás: könyvelő
Életkor: 67 év

1.Melyik tanfolyamra jár/járt?
Számmisztika, REIKI, Lélekgyógyászat

2. Hogyan mutatná be egy tanfolyamot/oktatást kereső egyénnek a GyöngyHáz Tanoda Ön által megismert kurzusát?
Nagyon jó előadások, nagyon jó az oktató, érdekes és jó a tanulnivaló

 3. Hogyan mutatná be egy oktatót kereső egyénnek F. Deákné Balla Adrient, mint oktatót?
Nagyon szerettem az Adrienhez járni, nagyon kedvelem Őt.
Emberszerető, kedves, türelmes, és nagyon jól tudja átadni a tanulnivalókat, jó az óráira járni.

 4. Mit adott Önnek a tanfolyam?
 Most a legutóbbi a gyógyításra való alkalmasságot.

 5. Üzenet azoknak, akik még keresnek – hezitálnak:
 Merjenek belevágni, nem bánják meg. Sok jót és érdekességet tanulhatnak. A számmisztikával tudnak önmaguknak és másoknak segíteni, de ugyan ez vonatkozik a többi tanfolyamra is. 

Név: Rudolf
Foglalkozás: mérnök
Életkor: 64 év

2018-tól 3 évig tanultam Adrien tanfolyamán.
Adrien jó stílusban, érthetően tanit, és elmagyarázza a lényeget. Tanfolyamán megnyílt előttem az a tudás, miszerint a saját horoszkópunk megfejtése jó és hasznos információkkal segíti a  helyes életvezetést. A jó horoszkóp értelmezés tényleg tükröt mutat az életünkről.

Érdemes elkezdeni asztrológiát tanulni, mert sok " aha " élményben lesz részünk.

Jó ötletnek találom,  hogy Adrien évente indítson online tanfolyamokat, mert szerintem ez sok érdeklődőt vonzana.

Korábbi budapesti számmisztika haladó tanfolyamon részt vevőtől

"Kedves Adrien, A tanfolyam nagy örömmel, megelégedettséggel tölt el, alapos, igazán felkészült előadót ismertem meg benned, mély meggyőződésből, lelkesen tanítasz, és szeretettel, szenvedéllyel, jól érthetően adod át a tudásodat. A tanananyag kiváló, új információkat és különleges tudást ad, olyanokat is, amiket eddig nem találtam meg könyvekben, mindenképpen bővít, ezeket nagyra értékelem."


További visszajelzések korábbi tanfolyami résztvevőktől>>>

Sütiket használunk
Weboldalunkon sütiket használunk. Némelyikük elengedhetetlen a webhely működéséhez, míg mások segítenek nekünk a webhely és a felhasználói élmény javításában (nyomkövetési sütik). Ön maga döntheti el, hogy engedélyezi-e a sütik használatát vagy sem. Felhívjuk figyelmét, hogy ha elutasítja őket, előfordulhat, hogy nem tudja használni a webhely összes funkcióját.